Gratis Snelscan aanvragen
tel:0314 - 844 400

Webshop laten maken

Webshop laten maken - geschikt voor veel producten

Een professionele webshop laten maken zodat je online kunt verkopen

Bij ons een webshop laten ontwikkelen is kiezen voor zekerheid, snelheid, veiligheid en stabiliteit. Jouw webshop wordt gemaakt met WooCommerce omdat dit is het meest gebruikte webshop softwaresysteem van de wereld is. Wij kiezen vooral voor WooCommerce omdat het zeer gebruiksvriendelijk is. Samen plannen we een training in zodat je zelf aan de slag kunt met je eigen webshop. Kom je er zelf even niet uit? Dan kun je altijd rekenen op onze experts voor ondersteuning per telefoon of e-mail.

GRATIS veilige betaalmethodes meegeleverd

Tegenwoordig willen klanten kunnen betalen via iDEAL, Creditcard of Klarna. Deze aanbieders behoren tot onze standaard meegeleverde betaalmethodes, met als doel jouw kopende klanten een vertrouwde manier van afrekenen te bieden.

Voeg zelf een onbeperkt aantal producten toe op je eigen webwinkel! Heb jij bijvoorbeeld een import bestand van een groothandel? Met behulp van handige plugins zorgen wij dat jouw producten online komen te staan. Wij gaan je helpen met de eerste opstart, zodat je zelf volledig in controle bent over je webwinkel. Zelf geen tijd / zin / knowhow om producten toe te voegen? Overweeg een onderhoudspakket, zodat wij alles uit handen nemen, terwijl jij bezig gaat met ondernemen.

Via jouw webshop kunnen mensen gemakkelijk e-books, cursussen of muziek downloaden. Of dit nu in abonnementsvorm is of een éénmalige transactie – wij maken het. Omdat dit vaak een iets makkelijkere site bevat, bieden wij zulke webshops aan voor scherpere tarieven. 

Veelgestelde vragen

Bij ons kan je al een professionele webshop laten maken vanaf slechts € 899,- ! Voor de kleinere ondernemer is dit misschien een hoop geld.
Daarom bieden wij van Onlinezijn.nl de mogelijkheid dit in termijnen te betalen! Neem gerust contact op om eens te sparren over deze voorwaarden.

Ja dat kan! Wij weten hoe het als ondernemer kan gaan. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om jouw webshop / webwinkel in termijnen te betalen. Onze adviseurs helpen u hier graag mee.

Afnemen van een hostingpakket bij Onlinezijn betekent kiezen voor zekerheid.. Je wilt toch niet dat je site ineens offline is? De webhosting is zelfs bij afname van een website onderhoudspakket inbegrepen!

Hoe lang het maken van een website duurt is afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Wij hebben Landingspagina’s gelanceerd binnen enkele uren tot hele grote webshops in enkele weken. Na een Snelscan gaan wij inventariseren wat er nodig is voor jouw bedrijf en weten we al snel een deadline te noemen.

Samen sparren over jouw webshop? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.