Gratis Snelscan aanvragen
tel:0314 - 844 400

Website laten maken voor starters

Speciaal voor starters! Bestaat jouw bedrijf niet langer dan één jaar? Dan krijg je van ons een hele leuke korting op het Essentieel pakket.
Neem contact op voor meer informatie

Professionele website laten maken voor starters

Een professionele website laten maken voor starters hoeft niet duur te zijn

Bij Onlinezijn.nl kun je tegen een lager tarief en snelle levertijden een professionele website laten maken voor zzp’ers en starters. Zo betaal je niet te veel en staat er toch een hele nette site waarmee je goed voor de dag kunt komen! Wij hebben een aantal gelikte ontwerpen gemaakt speciaal voor de startende ondernemers zoals installateurs, aannemers, schilders, rijscholen en nog veel meer! Je hebt als starter de mogelijkheid ons Essentieel pakket af te nemen voor een lager tarief. Zo heb je alsnog een hele mooie site in jouw huisstijl met o.a.: een home pagina, een over ons pagina, een projecten pagina en een contactformulier. Natuurlijk is deze website 100% zelf te beheren dankzij het WordPress CMS. Als enige voorwaarden hebben wij dat jouw bedrijf niet meer dan één jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. 
Vraag naar onze speciale tarieven voor websites voor starters!

Wij helpen je met opstarten. Wij denken mee met het ontwerpen van een logo, visitekaartjes, huisstijl en factuur / offerte sjablonen. Omdat wij weten dat je als starter genoeg moet investeren.. Een boekhoudprogramma.. Een telefoonabonnement.. Misschien gereedschap en/of een voertuig. Het kost allemaal genoeg. En dan komt ook nog eens het online visitekaartje en alle marketing die er nu eenmaal bij hoort.. Al met al een aardig kostenplaatje zou je denken.. Dankzij onze Starters aanbieding is dit verleden tijd!