Gratis Snelscan aanvragen
tel:0314 - 844 400

WordPress website laten maken

Rudbeckia/ Development

Wat de kracht is van een WordPress site

Dankzij het meegeleverde WordPress CMS (Content Management System) ben jij zélf de baas over de website die wij voor je gemaakt hebben. Misschien wil je nieuwe producten toevoegen aan je website.. Of wil je bepaalde teksten op een ladingspagina aanpassen. Voor oplevering hebben we samen een CMS training op de agenda staan. Tijdens deze training leer je gemakkelijk zelf teksten, foto’s en alle andere onderdelen van je site te wijzigen. Ben je een dagje gesloten en wil je de openingstijden tijdelijk wijzigen? Wij laten je zien hoe. Geen tijd om zelf wijzigingen aan te brengen? Denk dan aan een website onderhoud pakket

Wanneer je door ons een WordPress site laat maken worden er veel super handige plugins gratis meegeleverd. Zo kan je zelf gemakkelijk je pagina bijwerken, onderhouden en zelfs je SEO score bijhouden! Van Google Analytics, Google Maps tot je eigen contact formulier velden aanpassen, met een WordPress site kan het.

WordPress is niet voor niets het populairste CMS (content management systeem). Omdat het zo gebruiksvriendelijk is is het zeer eenvoudig om zelf je eigen website te beheren, zonder kennis te hoeven hebben van programmeren!

Veelgestelde vragen

Bij ons kan je al een professionele website laten maken vanaf slechts € 799,- ! Voor de kleinere ondernemer is dit misschien een hoop geld.
Daarom bieden wij van Onlinezijn.nl de mogelijkheid dit in termijnen te betalen! Neem gerust contact op om eens te sparren over deze voorwaarden.

Ja dat kan! Wij weten hoe het als ondernemer kan gaan. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw website in termijnen te betalen. Onze adviseurs helpen u hier graag mee.

Afnemen van een hostingpakket bij Onlinezijn betekent kiezen voor zekerheid. De webhosting is zelfs bij afname van een website onderhoudspakket inbegrepen!

Hoe lang het maken van een website duurt is afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Wij hebben Landingspagina’s gelanceerd binnen enkele uren tot hele grote websites in enkele weken. Na een Snelscan gaan wij inventariseren wat er nodig is voor jouw bedrijf en weten we al snel een deadline te noemen.

Samen sparren over jouw WordPress website? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.